Uncategorized 5ey6rth4356367  

PVC vloer: wel de lusten, niet de lasten!

Een prachtige vloer is natuurlijk erg belangrijk in ieders droomhuis. Helaas is de keuze reuze en zijn er veel aspecten waar je rekening mee moet houden. Zo vragen voornamelijk houten vloeren erg veel onderhoud en is tapijt weer lastig te reinigen. Tegenwoordig is er een nieuwe soort vloer op de markt gekomen die erg populair is: de PVC vloer.

Een PVC vloer is gemaakt van een hard soort kunststof. Ook wel, een houtvrije parketvloer. Er zijn talloze mogelijkheden qua kleuren en patronen waardoor je de ruimte alsnog een persoonlijke touch kan geven door middel van deze vloer. Zo zijn er opties voor een beton- of granietlook, maar ook voor het nabootsen van een houten vloer. De PVC vloer is lastig te onderscheiden van een originele houten vloer omdat het ook mogelijk is om er een voelbare houtstructuur in te verwerken. De mogelijkheden worden steeds meer en verfijnder.

Deze vloer van pvc is naast de mooie uitstraling ook nog erg duurzaam, hygiënisch, onderhoudsarm en geluiddempend. Een fijne bijkomstigheid is dat de vloer ook goed te combineren is met vloerverwarming. Dit zal geen beschadigingen aanbrengen aan de vloer, en zorgt voor een aangename en duurzame verwarming optie in je woning.

Niet onbelangrijk is het feit dat de pvc vloer duurzaam is en het een milieuvriendelijke keuze is. De vloeren gaat lang mee en bij de pvc vloer van Martijn de Wit komt dan ook nog eens een extra lange garantie. Sommige productie bedrijven maken gebruik van gerecycled materiaal wat onnodige verspilling bestrijdt. Bovendien worden er in het productieproces van de vloer geen schadelijke stoffen gebruikt.

Leave A Comment