Een modern huis met nog modernere verlichting

Of je nou een nieuw huis bouwt of een ultra moderne woning hebt gekocht maakt voor het interieur geen verschil. Je wilt namelijk het gevoel van je woning weer laten terugkeren in de inrichting. Een goede basis om dit te doen is met moderne verlichting. Onopvallende led strips en slimme bediening door je gehele woning. Er zijn verschillende manieren om dit te realiseren.

Philips hue of een goedkoper merk kiezen

De slimme lampen van Philips hue is de beste keuze wanneer je wilt investeren in moderne verlichting. De lampen zijn wel redelijk aan de prijs, maar hier krijg je heel veel comfort voor terug. De lichtopbrengst en de kleurtinten zijn vele malen beter, dan wanneer je ze vergelijkt met goedkopere alternatieven. Ook zijn er veel soorten lampen met en zonder armatuur verkrijgbaar en kun je ook gebruik maken van veel accessoires. Zeker in een modern huis is deze verlichting aan te bevelen. Wanneer je niet zeker bent of je slimme verlichting wilt installeren kun je ook eerst een goedkoper merk testen en altijd nog overstappen naar hue van Philips.

Moderne verlichting ook voor buiten 

Zodra je een merk hebt gekozen is het tijd om te kijken welke lampen en verlichting je allemaal nodig hebt. Ook dien je rekening te houden met je buitenomgeving. Je buitenomgeving moet namelijk net als je interieur wel op de juiste manier worden verlicht. Gelukkig is er voor buiten ook moderne slimme verlichting beschikbaar. De Philips hue buitenlampen zijn speciaal ontworpen om te fungeren in een natte buitenomgeving en kunnen dus tegen water en stof. Naast de moderne uitstraling van deze lampen kun je ze ook combineren met je binnenverlichting en zo heb je al je lampen altijd binnen handbereik.

Uitbreiden kan altijd met moderne verlichting

Het mooie van moderne verlichting is dat het overal toepasbaar is. Zo heb je enkel een stroompunt nodig om de lamp op aan te sluiten. Deze hoeft niet eens verbonden te zijn met een schakelaar, aangezien de slimme software zich in de lamp bevindt. Zo kun je je verlichting dus ook steeds verder op een simpele manier uitbreiden, zonder kabels te moeten trekken en schakelaars te installeren.