wonen 5ey6rth4356367  

Pimp je tuin op

Ben je een echte zonaanbidder dan kan je in de zomer duizenden euro’s besparen door je tuinen op te pimpen. Daarmee bedoelen we het uitbouwen van je buitenruimte met wat luxere items, denk hierbij aan een hot tub, vuurplaats en ligstoelen. Tot slot ook hoe je het kan aankleden zoals leuke meubels, outdoor zitkussens en een BBQ.

Hittegolf

Ieder jaar lijkt het wel warmer te worden en steeds meer dagen sprake te zijn van een hittegolf.  Met de hulp van deze gids voor het pimpen van je tuin op de goedkope manier ben je klaar voor de hoge temperaturen die jaarlijks terugkeren.  Wanneer de zon ondergaat, maar het is te vroeg om het feest naar binnen te brengen, precies dan is het het moment wanneer je een hot tub nodig hebt.

Tuinmeubels

Er zijn diverse soorten meubels die goed zijn voor in de tuin en ieder voor andere gelegenheden kan worden gebruikt. Tuinmeubels die echt onmisbaar zijn, is een mooie tuinset om goed op te kunnen dineren. Tevens een loungeset waar je heerlijk met familie en vrienden kan zitten rondom het kampvuur en genieten van de warme lange zomeravonden. 

Hergebruik materialen

Maak van je tuin niet alleen een fijne plek, maar ook een duurzame plek. Ga naar de kringloopwinkel en kijken naar leuke vintage accessoires om je tuin mee op te pimpen. Het is belangrijk dat je hierbij buiten de doos blijft denken. Net zoals op zoek gaan naar douglas hout bij de bouwmarkt en hergebruik dat om er bijvoorbeeld een mooi frame mee te maken of ben je heel handig dan kan je er tuinmeubels mee maken. 

Tip: Je tuin nog een stukje unieker maken? Kies dan voor een mooie vlaggenmast of vlag bij bos vlaggen!

Bron: www.houtdirect.nl

 

Leave A Comment