Uncategorized 5ey6rth4356367  

Tips voor een industriële look

Wil je je woning in een andere stijl hebben, en lijkt een industriële look je wel wat? Met deze tips krijg je het zo voor elkaar om jouw woning een industriële uitstraling te geven.

 

Tip 1

Industriële verlichting is iets wat we steeds vaker zien. Grote hanglampen, losse peertjes aan een snoer, oude fabriekslampen. Het kan allemaal. Ook zie je steeds meer robuustere verlichting zijn weg vinden naar de industriële lifestyle. Lampen waarbij je de lichtbron ziet, zogenaamde opengewerkte verlichting, verschijnt steeds meer ten tonele. Sfeervol, en een ware blikvanger.

 

Tip 2

Werkoppervlaktes, zoals tafels, bureaus en aanrechtbladen kun je ook een industriële look geven. Kenmerken hiervan zijn grote robuuste houten bladen en vaak metalen/ijzeren onderstellen. De eettafel verdient hier extra aandacht. Dit is allang niet meer de plek waar alleen maar gegeten wordt. We doen tegenwoordig zoveel meer aan de eettafel, waardoor je eettafel wel een extra blikvanger mag zijn, en lekker mag opvallen. Denk dus goed na over wat voor soort tafel je wilt hebben.

 

Tip 3

Bij een industrieel interieur, mogen ook zeker de deuren niet achterblijven. Schuifdeuren vinden steeds meer hun weg naar binnen. Of wat dacht je van prachtige stalen binnendeuren van Stalen deur om de industriële look helemaal af te maken? Daarnaast zorgen stalen deuren met glas ook nog voor een enorme hoeveelheid licht, waardoor je industriële interieur nog meer tot zijn recht komt.

 

Tip 4

Accessoires. Industrieel kan soms als kaal of somber worden ervaren, maar met de juiste accessoires kun je van jouw industriële woning een heel gezellig en warm geheel maken. Dit kan door het aanbrengen van warme en zachte verlichting, maar ook door hier en daar wat kleur toe te voegen. Dat kan een likje verf zijn op de muur, maar ook een set kussens op de bank of een lekker wollig kleed op de vloer. Houd het vooral simpel, want daar draait het industriële interieur juist om.

 

Leave A Comment