Uncategorized 5ey6rth4356367  

Voordelen van led

led-verlichting is een geweldige manier om energie te besparen en jouw ecologische voetafdruk te verkleinen. Led-lampen verbruiken minder elektriciteit dan gloeilampen of TL-verlichting, maar het gaat niet alleen om het geld, led-lampen gaan ook tot 20 keer langer mee dan traditionele lampen! Dit artikel geeft antwoord op de vraag waarom ook jij moet geloven aan led verlichting!

led walls zijn super helder en verbruiken slechts 8 watt. led wall geven evenveel licht als een 100 watt equivalent halogeen PAR38 lamp, maar led lampen branden koeler en zijn dus veiliger voor gebruik binnenshuis. ledlampen geven dus geen warmte af zoals halogeenlampen, dus zijn ze veilig voor kinderen en huisdieren.

led lampen bevatten ook geen schadelijke chemicaliën zoals kwik, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn die iedereen met een goed gevoel kan gebruiken.

levensduur: hoe lang gaat het product of de dienst mee?

De levensduur van ledlampen varieert van 25.000 tot 50000 uur. led wall packs bevatten geen breekbare gloeidraad, waardoor ze een duurzaam alternatief zijn voor gloeilampen. led lampen bieden ook een uniek design dat je niet zult vinden in andere led verlichtingsproducten, dankzij hun vermogen om te worden gegoten in bijna elke vorm of maat.

Verder zijn led walls ook geweldig bij gebruik in keukens, omdat ze bestand zijn tegen hoge luchtvochtigheid en opspattend water dankzij hun niet-poreuze behuizing.

led walls zijn vaak ook schokbestendig, stofdicht en weerbestendig. led muren kunnen worden gebruikt in zowel binnen-en buitenruimtes zonder angst voor beschadiging van de lamp of het veroorzaken van elektrische problemen dankzij hun led back-lighting technologie die elektriciteit geleidt.

Ben jij na het lezen van dit artikel nou helemaal verkocht? Ga dan snel naar Q-lite en schaf je eigen led verlichting aan!

Leave A Comment