Uncategorized 5ey6rth4356367  

Van coole kleuren tot slimme kasten; dit zijn de nieuwste trends voor de keuken

Van coole kleuren tot slimme kasten, er zijn een hele hoop trends gaande binnen de keukenafdeling. De nieuwste keukentrends zijn trendy, maar zeker ook haalbaar voor bij jou in huis! We hebben de meest actuele voor je opgesomd:

 

Een frisse kijk op oude trends 

 

Helder wit gecontrasteerd met rijk hout en zachte rondingen om moderne keukens een touch uit het midden van de vorige eeuw te geven; dat is de nieuwe trend! 

Keukenkastjes van donker hout houdt de algehele look in de keuken eenvoudig en vormt een prima basis voor de extra elementen die je hieraan toe kunt voegen. In combinatie met hoge witte servieskasten en licht-marmeren achterwanden en werkbladen zal het een ruimtelijke, frisse illusie geven, waardoor zelfs deze ‘oudere trend’ actueel blijft.

 

Greeploze ontwerpen

 

De nieuwste eigentijdse ontwerpen hebben alles te maken met multitasking en een vloeiend ontwerp. Door de technologische vooruitgangen is het mogelijk geworden om zowel in de boven- als onderste keukenkasten af ​​te zien van handgrepen. Greeploze keukenkasten zijn een van de grootste trends voor 2021 voor de meer ingetogen en gestroomlijnde look. 

Als je liever geen push-open kasten hebt, dan zorgen verzonken grepen voor dezelfde strakke uitstraling en kunnen ze worden bekleed met contrasterende kleuren en materialen om het extra interessant te maken. 

 

Witte keukens

 

Er zijn veel goede redenen waarom witte keukens zo blijvend populair zijn: wit straalt rust uit, netheid, minimalisme en is lichtversterkend. Allemaal onmisbare eigenschappen in een ruimte die steeds drukker (en soms wat chaotisch) kan worden. 

Daarentegen is wit ook gemakkelijk te veranderen. Het is geweldig om de keuken een frisse, strakke, minimalistische look te geven, maar ook een geweldige achtergrondkleur om andere kleuren en texturen mee te combineren.

 

Gouden afwerkingen

 

Nu kranen al een tijdje verkrijgbaar zijn in een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen, mengen nu ook de gekleurde spoelbakken zich in deze trend. Laat de kleur terugkomen in andere elementen van de keuken, zoals handgrepen op de keukenkasten of in kleine decoratie elementen en je keuken is ready-to-live-in!  

Meer weten over de nieuwste trends voor in de keuken? Kijk dan eens op www.keukenloods.nl

Leave A Comment