wonen 5ey6rth4356367  

Lekker wegzakken in een velvet fauteuil

In je huis zou je eigenlijk altijd een hoekje moeten hebben waar je even tot rust kan komen. Of dit nu een fijne bank met een televisie ervoor is of een luie stoel met een leeslampje erboven, dat plekje om tot rust te komen verdien je na een lange dag school of werken. Als wij je dan een tip mogen geven, dan raden we aan sowieso een velvet fauteuil te kopen voor in je huis. Een fauteuil is een heerlijke luie stoel waarin je weg kan zakken om even te lezen of een filmpje te kijken op je tablet. Door een velvet soort te kiezen, ga je niet alleen voor gemak, maar ook voor een luxe uitstraling en mooie stof.

De voordelen van een velvet fauteuil

Er zitten veel voordelen aan een velvet fauteuil:

  • Ten eerste zorgt het velvet voor een luxe uitstraling en dat voor een luie stoel oftewel fauteuil.
  • Daarnaast is velvet een vrijwel slijtvaste stof en gaat het niet snel slijten. Erg duurzaam dus.
  • De meeste velvet stoelen zijn waterproof en dit wordt dan aangegeven bij het product zelf.
  • Velvet is niet alleen een luxe stof, maar daarnaast ook lekker zacht en fijn om op te zitten.
  • Met velvet heb je weinig kans op pilling, lussen of haaltjes.

Het schoonhouden van velvet

Veel mensen kopen geen velvet, omdat ze denken dat het schoonhouden van velvet lastig is, maar niks is minder waar. Velvet is namelijk best makkelijk te onderhouden. Sowieso is het aan te raden regelmatig te stofzuigen. Zo kun je kruimels en vlekjes van de stoel afhouden. Daarnaast kun je de losse haartjes van tijd tot tijd een beetje opruwen. Dit kun je het beste doen op de plek waar je veel zit en de haartjes een beetje zijn platgedrukt. Het opruwen gaat makkelijk met een licht vochtige doek en een beetje wrijven. Daarnaast zijn er ook speciale middelen om vlekken en vuiltjes van velvet te verwijderen.

Een leuke velvet fauteuil uitzoeken

Wil je een leuke velvet fauteuil uit gaan zoeken? Neem dan deze tips met je mee:

  • Een goede voorbereiding is het halve werk. Er zijn veel opties, dus bedenk je van tevoren welke kleur, vorm, print en dat soort dingen je graag zou willen, zodat je gericht op zoek kan gaan.
  • Waar wil je de fauteuil gaan plaatsen? Check goed hoeveel plek daar is door dit eventueel te meten, dan koop je ook niet per ongeluk een te grote stoel.

 

 

Tip: NADUVI

Leave A Comment