Deuren 5ey6rth4356367  

Kiezen van een veranda deur

Het bijwerken van jouw terrasdeur is als het krijgen van twee huisdecoratie-upgrades voor de prijs van één. Met de juiste stijlen voor terrasdeuren kun je zowel jouw binnen- als buitenruimtes tegelijkertijd verfraaien.

Patio deurontwerpen kunnen een breed scala aan looks omvatten, van klassiek tot eigentijds. Of je nu de voorkeur geeft aan sierlijke Franse terrasdeuren of strakke volledig glazen opties.

Omdat er zoveel keuzes zijn voor schuifpuien, weten sommige huiseigenaren niet altijd waar ze moeten beginnen bij het zoeken naar die van hen. Bekijk de vragen die je beantwoordt bij het kiezen van jouw terrasdeur en ontdek enkele populaire terrasdeurontwerpen om jouw verbeeldingskracht op gang te brengen.

Net als elk ander aspect van de woninginrichting, drukt de stijl van jouw terrasdeur jouw designpersoonlijkheid uit. Hier zijn de vragen om je van de tekentafel naar jouw droom terrasdeur te brengen.

Welke stijl wil je?

Deze eerste keuze zet de toon voor bijna elke andere die je gaat maken, dus het is belangrijk om hier te beginnen. De twee belangrijkste stijlen zijn:

Een volledig glazen schuif plaatsen. Dit geeft maximale glasruimte voor maximaal natuurlijk licht, deze zeer populaire stijl van een patiodeur geeft een volledig vrij uitzicht. Een deur in volledig glazen stijl kan glijden, wat goedkoper en handiger is.

Sierdeuren / scharnierende terrasdeuren 

Deze deuren zijn meer in traditionele stijl en hebben patronen, roosters of panelen die het glas accentueren. Populaire sierstijlen zijn de Franse deur, de prairie-rasterstijl en de deur in boerderijstijl met een half paneel. Als je deze stijl van een terrasdeur wilt, moet deze op scharnieren worden gemonteerd in plaats van te schuiven.

Voor huizen in eigentijdse stijl is volglas het dominante ontwerp van de patiodeur, maar bij het bouwen van een ambachtelijke stijl of een boerderijstijl, wil je waarschijnlijk een meer decoratieve patiodeur. Beide soorten deuren kunnen er absoluut prachtig uitzien en zelfs als ze beter passen bij een bepaald type ontwerp, is het zo dat huiseigenaren met veel succes mixen en matchen.

Wat is de buitenkleur van jouw huis?

Nu je een idee hebt over je stijlblauwdruk, is het tijd om over kleur te praten. De buitenafwerking van jouw terrasdeur is een belangrijke kleurmogelijkheid of je nu gedurfd wilt zijn of wil passen bij de buitenthema’s van jouw huis.

Meer dan ooit, als het gaat om het kiezen van stijlen en kleuren voor patiodeuren, gaan huiseigenaren gedurfd – vooral voor hun eigentijdse ontwerpen.

Hoewel wit vinyl een populaire stand-by blijft, zijn donkere kleuren op dit moment in trek. Huiseigenaren matchen bijvoorbeeld huizen met lichte gevelbekledingskleuren met rijke, donkere openslaande deuren. Enkele van de meest populaire kleuren zijn donker brons, donker chocoladebruin en zwart.

Voor een meer traditionele look met een witte houten schutting, is het fantastisch om de buitenafwerking van de ramen af ​​​​te stemmen op de bekleding van de terrasdeur.

Welk materiaal wil je kopen?

Met je kleurprofiel ben je een stap dichter bij het hebben van de terrasdeur van je dromen. Nu is het tijd om het juiste materiaal en het juiste merk te kiezen voor jouw look, jouw behoeften en jouw budget. Als het gaat om openslaande deuren, zijn de meest populaire materialen vinyl en hout.

Wat is jouw interieurkleurstijl?

Je hebt de exterieurkleur al uitgezocht, maar je kunt nog steeds een interieurkleurstelling kiezen. Jouw terrasdeur is immers zowel een binnen- als buitendecoratie. Laat dat interieur werken voor het algehele ontwerp van de terrasdeur. Je kunt ook een glazen schuifwand binnen plaatsen.

Een duidelijk beeld van uw droom terrasdeur? De volgende stap is om de professionals te bellen en het te realiseren.

Leave A Comment