wonen 5ey6rth4356367  

Het installeren van een husqvarna robotmaaier

Een Husqvarna robotmaaier draait allemaal om het feit dat het gemakkelijk te gebruiken is en dat wordt ook wel duidelijk wanneer je de Husqvarna robotmaaier moet gaan installeren en klaar moet maken voor gebruik. Een van de eerste stappen die je moet nemen, is het controleren van jouw gras. Je wil namelijk niet dat jouw Husqvarna robotmaaier beschadigd raakt door dingen als speelgoed, gereedschap, stenen of andere dingen. Daarnaast wil je jouw gras ook nog even maaien voordat je de Husqvarna robotmaaier gaat gebruiken. Vooral wanneer het gras langer is dan een centimeter of tien aangezien de robotmaaier anders verstopt raakt. 

Laadstation plaatsen en de accu opladen

Bij het installeren van jouw Husqvarna robotmaaier wil je eerst jouw laadstation plaatsen. Het laadstation wil je het liefst plaatsen op een vlak stuk grond, die zich in het midden bevindt. Het is heel belangrijk dat het laadstation zich niet bevindt in de zon en buiten bereik is van tuinsproeiers aangezien water voor storing zal gaan zorgen. Daarnaast wil je de robotmaaier plaatsen in de buurt van een stopcontact.

De volgende stap is misschien wel de meest logische stap. Namelijk het opladen van de accu. Je wil de Husqvarna robotmaaier plaatsen op het laadstation zodat de robotmaaier opgeladen wordt en klaar voor gebruik is. 

Begrenzingsdraad en begeleidingsdraad leggen 

Voordat jij jouw Husqvarna robotmaaier van veenma.nl kan gebruiken, moet je een begrenzingsdraad plaatsen langs de randen van jouw gras. Door de begrenzingsdraad geef je namelijk het bied aan die de robotmaaier moet maaien.

Nadat je de begrenzingsdraad hebt geplaatst, moet je begeleidingsdraad plaatsen. Na het maaien van jouw gras moet de Husqvarna robotmaaier terugkeren naar het laadstation. Door het draad in een rechte lijn te plaatsen op het verste punt van jouw tuin, kan de Husqvarna robotmaaier de weg makkelijk terug vinden.

De uiteinden van de begrenzingsdraad en begeleidingsdraad worden allebei aangesloten op het laadstation van de Husqvarna robotmaaier.

Leave A Comment