Uncategorized 5ey6rth4356367  

Hoe kies je een verhuisbedrijf?

Yes, je gaat verhuizen! Inpakken zul je natuurlijk zelf moeten doen, maar bij het verhuizen van je spullen en meubels kun je wellicht wat hulp gebruiken. Wanneer je echter op zoek gaat naar een goed verhuisbedrijf, kan het zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn zoveel opties, dus hoe weet je nu welke verhuisservice geschikt is? Hieronder vind je wat tips bij het kiezen van een verhuisbedrijf.

Gaat het om een erkend bedrijf?

Allereerst kun je erop letten dat het om een erkend verhuisbedrijf gaat. Je doet dit door te checken of het bedrijf is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Als een bedrijf hier niet bij is aangesloten wil dat niet per definitie zeggen dat het om een slecht bedrijf gaat, maar de kans is groter dat je te maken hebt met een geschikte verhuisservice als je op dit keurmerk let.

Verzekeringen

Check bij verschillende bedrijven welke garanties je hebt en van wat voor verzekeringen er van toepassing zijn bij het verhuizen. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Ga in gesprek

Je kunt natuurlijk afgaan op de informatie die je op de website van verhuisbedrijven vindt of op de offerte die je toegestuurd krijgt, maar door in gesprek te gaan kom je wellicht achter zaken die je nog niet wist. Op die manier kun je waarschijnlijk beter beoordelen of je met het bedrijf in zee wilt gaan of niet.

Vergelijk prijzen

Uiteraard is de prijs voor de service ook van belang. Je wilt natuurlijk waar voor je geld, dus het is niet in alle gevallen verstandig om voor de goedkoopste verhuizer te gaan. Toch zal dit ook afhangen van je persoonlijke budget. Neem vooral eens een kijkje op de website van verschillende verhuisbedrijven, zoals die van van der velde verhuizingen.

Leave A Comment