landelijke woonstijl
Uncategorized 5ey6rth4356367  

Een landelijke interieur

Vanuit je huidige appartement wegdromen bij het idee van een mooie grote boerderij. Velen kennen het gevoel maar de gemakken van de stad winnen het toch van de droom. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing! Geef jouw interieur een make-over en ga voor een de landelijke woonstijl!

Landelijke woonstijl

Ook wel bekend als de Country of New Country style is het de landelijke woonstijl die jou het warme gevoel van thuiskomen zal geven. Door middel van de mooiste natuurlijke materialen en kleuren wordt het buitenleven een beetje mee naar binnen genomen. Waardoor, ook in een drukke stad, jouw woning een warme en levendige sfeer overdraagt.

Een landelijk interieur heeft opvallende karakteristieken. Onbewerkte materialen zoals hout en steen worden veelvoudig gebruikt binnen de woonstijl. Daarnaast wordt de ruimte gevuld met een grote selectie aan natuurtinten. Als basiskleuren zijn grijs, beige en bruin erg populair. Maar wees vooral niet voorzichtig met het toevoegen van aarde- of groentinten door middel van accessoires.

Meubelen

Eyecatchers zoals een groot comfortabel bankstel met een stoffen bekleding; een bed van hout of smeedijzer met een traditioneel gehaakte sprei; een lange houten eettafel met een grote aardewerken vaas er op zie je vaak terug in landelijke huizen. Deze landelijke meubelen zetten de puntjes op de i in allerlei verschillende woningen.

Een paar kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken. Maar je kan natuurlijk ook gaan voor een complete metamorfose. Ga langs bij winkels en showroom zoals bijvoorbeeld Verschoon Wonen om inspiratie op te doen. Vraag vooral advies aan de interieuradviseurs als je het zelf lastig mixen en matchen vindt!

Leave A Comment