Uncategorized 5ey6rth4356367  

De laatste woontrends op een rij

Is jouw interieur toe aan een opfrisbeurt en ben je benieuwd welke stijlen er op dit moment helemaal in zijn? Dan heb ik goed nieuws voor je, want in dit artikel licht ik de laatste interieurtrends voor je uit. Ook zo benieuwd geworden? Lees dan gauw verder!

Wonen in landelijke stijl

De landelijke stijl doet het eigenlijk altijd goed. Deze stijl is al jaren populair en dat is ook in 2021 het geval zijn! Deze stijl wordt gekenmerkt door een rustige en rustieke sfeer. In een landelijk interieur worden vaak natuurlijk kleuren toegepast, in combinatie met kleuren als wit, grijs en bijvoorbeeld bruin. Spreekt de landelijke stijl je aan en ben je op zoek naar landelijke meubels voor in jouw interieur? Op de website van Het Monument vind je een uitgebreid aanbod van landelijke bankstellen en andere landelijke meubels.

De statement piece

Een statement piece kun je zien als hét ultieme pronkstuk van je interieur. Een stuk dat centraal staat in je huis en de aandacht opeist. Statement pieces zijn al jarenlang populair binnen onder andere de kledingwereld en we zien ze tegenwoordig ook steeds vaker terug binnen de interieurwereld. Verschillende soorten items, meubels en accessoires kunnen dienen als statement piece. Je kunt daarbij denken aan een felkleurige vaas, maar ook aan een opvallende fauteuil.

Ga voor duurzaam

Duurzaamheid krijgt steeds meer aandacht en speelt op verschillende vlakken een steeds belangrijkere rol. Dit is ook het geval binnen de interieurwereld en daarom zien we duurzaam design tegenwoordig steeds vaker terug. Zo zien we bijvoorbeeld steeds vaker producten van gerecycled plastic terug en wordt er ook steeds vaker gebruikgemaakt van andere soorten gerecyclede materialen. Door te kiezen voor duurzame producten verklein je de impact op het milieu en draag je dus je steentje bij aan een betere wereld.

Meer weten over de laatste interieurtrends of ben je op zoek naar meubels, accessoires of inspiratie voor bij jou thuis? Neem dan eens een kijkje op deze website.

Leave A Comment