wonen 5ey6rth4356367  

De goedkoopste gietvloer, wat mag je ervan verwachten?

Wanneer je overweegt om in je woning gebruik te maken van een gietvloer zal je tot de vaststelling komen dat er op de markt verschillende mogelijkheden bestaan. Wanneer je deze verschillende mogelijkheden gaat vergelijken zal je tot verschillende vaststellingen komen. Eén van deze vaststellingen is dat de prijzen onderling niet onaanzienlijke verschillen kunnen vertonen. Ben je op zoek naar de goedkoopste gietvloer en niets anders dan de goedkoopste gietvloer? Dan zal je tot de vaststelling komen dat je zal willen kiezen voor de zogenaamde epoxyvloer. In dezelfde prijsklassen zitten ook de grindvloeren evenals de zogenaamde vloercoating. In ieder geval, ben jij ook zo benieuwd wat je allemaal kan verwachten van de meest voordelige gietvloer? Lees dan zeker verder!

Waarom kiezen voor de goedkoopste gietvloer? 

Wanneer we het hebben over de goedkoopste gietvloer spreekt het voor zich dat we praten over het zogenaamde epoxy exemplaar. In vergelijking met een PU-gietvloer kan er dan ook worden vastgesteld dat het prijskaartje voor dit type vloer per vierkante meter heel wat lager is gelegen. Dit gezegd hebbende is het zo dat epoxy gietvloeren door de jaren heen altijd zeer populair zijn gebleven en dat hoeft eigenlijk helemaal niet te verbazen, integendeel. Indien je kiest voor het kopen van een dergelijke vloer kan je dan ook rekenen op het belangrijke voordeel dat ze door haar geringe dikte ook geschikt is om toegepast te worden bij de renovatie van een woning. Dit is een niet onbelangrijk voordeel die de keuze voor veel mensen alleen maar nog eenvoudiger maakt.

Welke gietvloer beschikt over de laagste prijs? 

Zoals hierboven al aangehaald is het de epoxy gietvloer welke beschikt over het scherpst mogelijke prijskaartje van de echte gietvloeren. Dit betekent concreet dat je rekening kan houden met een prijs gelegen tussen de gemiddeld 45 en 70 euro per vierkante meter. Wanneer deze prijs nog altijd te hoog is gelegen zou je eventueel ook kunnen kiezen voor het realiseren van een zogenaamde vloercoating. Voor het realiseren van een dergelijke coating kan je rekenen op een kostenplaatje gelegen tussen de 25 en ongeveer 40 euro per vierkante meter. In ieder geval mag het duidelijk zijn, ook voor mensen of gezinnen die eerder een beperkt budget beschikbaar hebben voor het realiseren van een naadloze vloer kan een gietvloer het overwegen waard zijn. 

Conclusie; ook de goedkoopste gietvloer is zeker interessant

In eerste instantie wordt door veel mensen vaak gesteld dat de goedkoopste gietvloer eigenlijk helemaal niet interessant is. Het lage prijskaartje zou er dan ook eigenlijk als het ware voor zorgen dat er sprake is van duurkoop. Is dat echter wel echt zo? Helemaal niet. De epoxy gietvloer mag dan de voordeligste gietvloer zijn op de markt, toch zal je tot de vaststelling komen dat ze absoluut beschikt over heel wat kwalitatieve eigenschappen. Schrijf deze vloer dus zeker niet te snel af, want dat zou helemaal niet verstandig zijn. In ieder geval, wil je ook graag de beschikking hebben in je woning over een gietvloer, maar heb je een eerder beperkt budget voor handen? Dan is een epoxy vloer van G-vloeren.nl zeker een aanrader zijn om te overwegen.

Leave A Comment