wonen 5ey6rth4356367  

3 redenen waarom je een inbouwkast in huis nodig hebt

Ja, het is waar! Velen van ons hebben te veel kleding. We blijven maar proberen om meer kleding in uitpuilende oude kleerkasten te proppen, waardoor de kleding uiteindelijk moeilijk te vinden is in de muffe chaos van rommelige kasten.

Daar is echter een oplossing voor; Een mooi vormgegeven inbouwkast in de slaapkamer. Stel je voor dat je rechtstreeks die ene jurk of spijkerbroek kunt pakken, zonder te worstelen met  kleerhangers die buigen door het gewicht van te veel items. En dat is niet de enige reden waarom je zou moeten kiezen voor een inbouwkast Hieronder bespreken we er nog meer.

Het is praktischer

Een inbouwkast kan je levensstijl veranderen door je een gevoel van orde en organisatie te geven, waardoor de stress bij het opstaan al gelijk wordt verminderd. Wanneer je de kast van je dromen ontwerpt, kun je namelijk opnieuw gemakkelijk toegang krijgen tot al je favoriete outfits.

Wanneer je een inbouwkast op maat laat maken, geeft dit je de kans om enkele luxe extra’s toe te voegen, zoals meerdere opbergoplossingen. Inbouwkasten hebben meer ruimte, dus u zou zelfs extra kleding kunnen opbergen in de ruimtes boven of onder de daadwerkelijke kast. Deze toevoegingen kunnen ook de aantrekkingskracht en waarde van uw huis vergroten als je overweegt jouw huis in de toekomst te verkopen of verhuren.

Het beschermt de kleding

Kledingkasten hebben wat lucht nodig om te voorkomen dat er schimmel kan ontstaan die je kleding steeds muffer kan laten ruiken. Een goed ontworpen kast lost dat probleem echter op. Wanneer je een inloopkast in huis installeert, zul je merken dat je kleding frisser ruikt dan voorheen. Dit is goed voor veel stoffen, vooral leer dat moet blijven ademen. Je kleding wordt hiernaast niet meer verpletterd op de vloer en blijft na het strijken glad en fris.

Het kan een huis aantrekkelijker maken

Er is veel vraag naar inbouwkasten, vooral in nieuwe huizen, omdat ze luxueuzer, praktischer en functioneler zijn dan gewone vrijstaande kasten. Als je overweegt om je huis te verkopen, dan zal een  goed ontworpen kast de aantrekkingskracht van uw huis op potentiële huizenkopers alleen maar vergroten. Een beetje meer uitgeven aan een inbouwkast zal hiernaast ook extra waarde toevoegen aan het huis aangezien je ruimte gebruikt die eerder misschien een loze ruimte was. 

Wat je ook van plan bent met je huis te doen; Je dure kleding en accessoires in een stinkende oude kledingkast stoppen die uit zijn voegen barst, is geen manier van leven.

Bron: https://www.elkekastopmaat.nl/

 

Leave A Comment