wonen 5ey6rth4356367  

Trae Lyx: liefde voor hout

Zeg jij hout behandelen, dan zeg ik Trae Lyx. Wat voor soort hout je ook gaat behandelen, hoe groot het project ook is (vloeren, wanden en/of meubels), voor binnen of buiten projecten, als het hout betreft zit je bij Trae Lyx altijd goed. De naam Trae Lyx geeft eigenlijk ook al aan waar ze voor staan: Trae = hout en Lyx = luxe. Met de producten van Trae Lyx geef je je hout een mooie luxe uitstraling. Het assortiment van deze Scandinavische producent bestaat uit diverse soorten oliën, lakken, verschillende soorten beits en onderhoudsmiddelen. In deze blog geef ik je meer informatie over de populairste producten van Trae Lyx.

 

Vloerlak

Trae Lyx Vloerlak Mat is, zoals de naam al verraad, een matte vloerlak geschikt voor zacht houten vloeren. Deze lak heeft een waterbasis, bestaande uit 1 component, en is verdunbaar. Eigenschappen van de Vloerlak zijn de stoot- en slijtagevaste werking ervan en dat de vloerlak elastisch blijft na opdrogen. Daarnaast kan de Vloerlak ook erg goed tegen huishoudchemicaliën en is de Vloerlak ook verkrijgbaar in een zijdeglans variant.

 

Naturel Extreme

Trae Lyx Naturel Extreme is een lak geschikt voor vloeren en meubels die het hout een ultra matte geoliede uitstraling geeft. Zo wordt deze lak niet alleen in woonruimtes veelvuldig gebruikt, maar ook in openbare ruimtes waar het hout vaak intensieve belasting ondervindt. De lak biedt goede bescherming tegen krassen, slijtage, opglansstrepen, schoenstrepen en diverse huishoudchemicaliën. Daarnaast is Naturel Extreme lak ontzettend duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

 

Naturel

Trae Lyx Naturel is een kleurloze lak, die verkrijgbaar is in verschillende volumes. Deze lak wordt hoofdzakelijk gebruikt om vloeren mee te behandelen. Na aanbrenging en opdroging heeft deze lak een zeer natuurlijke en onbehandelde uitstraling. Ondanks dit ‘onbehandelde’ uiterlijk zorgt de Trae Lyx Naturel wel degelijk voor een optimale bescherming, of de vloer nu wel of niet intensief belast wordt. Daarnaast is deze lak ook geschikt voor diverse soorten vloeren en hout, waardoor de Naturel een veilige keuze is wanneer je je vloer wilt behandelen.

Nieuwsgierig geworden naar het Trae Lyx assortiment, breng dan snel een bezoekje aan www.verf.nl voor meer informatie.

Leave A Comment