wonen 5ey6rth4356367  

Pimp je badkamer op!

De badkamer is een ruimte in huis die je helemaal kan aanpassen naar jouw stijl, ga bijvoorbeeld voor een zwarte wastafelkraan of een inloopdouche! De badkamer is een ruimte in huis die je misschien wel het meeste gebruikt. Je komt er in de ochtend, de middag en de avond. Je poetst er je tanden, je neemt er een snelle douche of een uitgebreid bad, je gaat er naar de wc en je maakt je er klaar voor een feestje! Kortom, de badkamer is best een belangrijke plek in je huis, en toch zien we vaak dat deze ruimte vergeten wordt als het op decoratie aan komt. Tijd om hier verandering in te brengen!

Pas je huidige badkamer aan.

Als jij ervoor wilt zorgen dat de badkamer in jouw huis echt een ruimte wordt waar jij je helemaal thuis voelt, dan kan je dit op verschillende manieren doen. Je kan ervoor kiezen om je huidige badkamer als een goede basis te gebruiken, en hier nieuwe dingen aan toe te voegen om het helemaal jouw stijl te maken. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een nieuwe wastafelkraan aan te schaffen. Ook kan je bijvoorbeeld de tegels in de badkamer veranderen voor een nieuwe look. Iets anders waarmee je de badkamer een geheel nieuwe sfeer kan geven is met planten. Als je wat leuke planten in je badkamer neerzet in een mooie pot, kan dit al een hele hoop schelen!

Ga voor een totaal nieuwe badkamer.

Als je de laatste tijd hebt gemerkt dat jouw huidige badkamer echt niet meer jouw ding is, dan kan je er ook voor kiezen om jouw badkamer helemaal te vernieuwen. Als je helemaal opnieuw begint met jouw badkamer, dan kan je ook een geheel nieuwe stijl kiezen. Je kan alles aanpassen in deze nieuwe stijl! Je kan beginnen met een goede basis van de vloer en nieuwe tegels voor aan de muur. Hierna kan je gaan kijken naar de grotere meubelen als de douche en wc. Als laatste kan je kijken naar details, zoals de kleur van de kranen en greepjes kan kasten. Als je meer inspiratie wilt kan je zeker eens kijken op de website van mastello.nl .

Leave A Comment