Uncategorized 5ey6rth4356367  

De beste manieren om je oude kast op te pimpen 

Heb jij een oude kast staan die je graag een nieuwe look geeft? Of misschien heb je wel een uniek tweedehandsje gescoord die je zelf naar je eigen smaak wilt maken. Een ideale manier om een kast een nieuwe look te geven is door dit te DIY’en. Door creatief bezig te zijn met het opknappen heb je én een leuke bezigheid, maar vooral de kast die helemaal bij jou past! 

Wees creatief met kleuren en patronen

Een makkelijke manier om van een oude kast een nieuwe kast te maken is door deze van een nieuw kleurtje te voorzien! Dit kun je heel gemakkelijk doen door een kast te verven. Je kunt hierbij denken aan neutrale kleuren en vervolgens de kast opleuken met kleurrijke accessoires bijvoorbeeld. Maar, je kan er natuurlijk ook voor kiezen om wat meer out-of-the-box te denken en je kastje een felle kleur te geven! Zo wordt jouw nieuwe kast een echte eyecatcher in je interieur! Voor degene die de voorkeur heeft om de kast niet maar één kleur te geven, is behang misschien wel de ideale oplossing! Door je kast met behang te beplakken kun je de meest unieke kast maken. Daarbij is de keuze natuurlijk oneindig uit alle patronen waarin behang verkrijgbaar is!

 

Verander de details van de kast

Wanneer je de kast op zich nog wel mooi vind, of dus een kast in goede staat hebt gevonden als tweedehands, dan wil je misschien nog wel iets aan de details aanpassen! Je kan er dan voor kiezen om wat kleinere ingrepen te doen, die kosten dan uiteraard ook wat minder tijd, maar zorgen wel alsnog voor een heel leuk resultaat! Een van de leukste manieren is misschien wel het vervangen van de kastgreepjes. Door de handgrepen van de kast te vervangen kun je op een subtiele manier een nieuwe look geven aan je kast. Denk bijvoorbeeld aan een handgreep van leer! Met een leren handgreep kun je een stoere look aan je kast geven. Op https://www.lerengoederen.nl/ kun je vervolgens allerlei leren goederen vinden om deze details te matchen! Hou je van een iets speelser effect? Dan kun je gaan voor verschillende soorten knoppen bijvoorbeeld. Voor de echte crea-bea kun je er ook voor kiezen om de knoppen nog zelf te beschilderen.

Leave A Comment